Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Ronald Koeman biztos a jövőjében, de az eredményekben már kevésbé?

A holland tréneren érezhetően egyre nagyobb a nyomás, aminek egyenese következménye, hogy Ronald Koeman a szokottnál is jóval feszültebb volt a Cádiz elleni bajnokit megelőző sajtótájékoztatóján.

Az 58 esztendős tréner, akinek jövőjéről egyre többet cikkeznek már a nemzetközi sportsajtóban is, közel sem szokványos sajtótájékoztatót tartott, hiszen lényegében meg se várta az újságírói kérdéseket, felolvasott egy közleményt, majd távozott.

Az emlékezetes sajtótájékoztatót azóta már kivesézték a sajtóban, három főbb következtetésre jutva: “A klub mellettem áll ebben a nehéz szituációban, amely a Barca újjáépítéséről is szól. Sajnálatos módon a gazdasági helyzetünk éreztette és érezteti hatását a pályán is. – fogalmazott a jelenről és saját helyzetéről Ronald Koeman.

“A tabella elején szeretnénk végezni a bajnokságban, ami igazi siker lenne. A Bajnokok Ligájában nincsenek illúzióink, hiszen a Bayern München elleni találkozó  mindannyiunkat a földön tartott.”- így a holland tréner a csapat célkitűzéseiről (…) és végül a szurkolóktól is segítséget, támogatást kért.

Nem ez az első, hogy ez a klub átalakuláson megy át. Tudom, hogy sokan felismerik ezt a folyamatot, tudom, hogy nehéz lehet elfogadni, de most a támogatásra, egy jó szóra, egy pozitív cselekedetre van szükségünk!” – hangzott az egyértelmű üzenet Ronald Koeman-tól, akinek határozottnak tűnő szavai ide vagy oda, egy újabb kellemetlen eredmény a Cádiz ellen akár még drasztikus módon is befolyásolhatja barcelonai karrierjét.

Az FC Barcelona Cádiz elleni idegenbeli találkozóját 22:00-tól a Spíler 2 élőben közvetíti!