Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: újabb spanyol jelölt a kispadra! – sajtóhír

Mint arról mi is beszámoltunk, Ronald Koeman barcelonai jövője erősen ingataggá vált az elmúlt napok történései után. A holland tréner helyére jelentkezőkből – mint például a korábbi legenda, Xavi visszatérése – egyáltalán nincs hiány a sajtóban. 

A katalán Sport értesülései szerint a Barcánál képbe kerülhetett a belga válogatott jelenkor sikereinek fő letéteményese, Roberto Martinez.

A Swansea és az Everton menedzsereként korábban a klubfutballba is magának hírnevet szerző 48 esztendős szakember a Sport szerint nyitott lenne a váltásra, annak fényében pedig különösen, hogy szerződése a jövő nyáron lejár a belga szövetséggel.

A katalán székhelyű lap beszámolójában azt is megemlíti, hogy Joan Laporta elnöki kinevezésekor az elnök úr felvette a kapcsolatot Martinezzel, aki akkor, elsősorban Belgium európa-bajnoki szereplése miatt illedelmesen megköszönte a megkeresést.
Ahogyan a Sport fogalmaz, egy második, konkrét ajánlatra már közel sem biztos, hogy ‘nemet’ mondana Roberto Martinez – akinek a szerződtetése egyébként sem lenne drága mulatság, hiszen állítólag 1,8 millió eurós a kivásárlási ára – ha esetleg menet közbe csatlakozna a Barcához (…)