Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Máris elege van a PSG idei sztárigazolásának – sajtóhír

A legfrissebb olasz sajtóbeszámolók szerint a Paris Saint-Germain idei sztárigazolása olyannyira nem találta meg a helyét a csapatnál, hogy mielőbb máris a távozásra készül…

(Photo by Catherine Steenkeste/Getty Images)

A Corriere della Serra információi szerint miután Gianluigi Donnarumma nem kapja meg a lehetőséget a Paris Saint-Germain csapatánál, a francia klub által nyáron leigazolt sztárkapus máris váltani készül, és a nyáron iránta ugyancsak komolyan érdeklődő Juventus együtteséhez szerződne amint lehetséges, akár januárban vagy jövő nyáron.

A 22 esztendős kapus az évek során többször eljátszott az AC Milantól való távozás gondolatával, és bár sokáig úgy tűnt, hogy az érdeklődőknek esélye sem lehet az elcsábítására, Mino Raiola addig terelte a váltás felé a fiatal hálóőrt, míg idén már esze ágában sem volt meghallgatni a Rossoneri hosszabbítási ajánlatait, és mindenképpen a nyári klubváltás mellett tette le a voksát.

Donnarumma fiatal kora ellenére már a hatodik szezonját töltötte a Rossoneri első számú kapusaként, eddigi karrierje során 251 tétmérkőzésen védhette a patinás milánói egylet kapuját. Az olasz válogatott kapusa szabadon igazolhatóként szegődött a PSG szolgálataiba, a beszámolók szerint évi 10 millió eurós gázsi mellett írt alá új munkaadójához.

Az Eb-győztes kapus leigazolása óta eddig mindössze két bajnokin jutott szóhoz, azonban Mauricio Pochettino továbbra sem őt, hanem Keylor Navast tartja a csapat első számú kapusának.