Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Sporting kiválóságára hajt az Atletico Madrid! – sajtóhír

A spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Atletico Madrid csapata a Sporting kiválóságával, Pedro Goncalvessel erősítené meg a keretét.

(Photo by Gualter Fatia/Getty Images)

A Fichajes legfrissebb beszámolója szerint Diego Simeone a téli átigazolási időszakban tovább szeretné erősíteni az Atletico Madrid keretét. Az argentin tréner ugyanis nincs megelégedve csapata jelenlegi formájával, és a legnagyobb gondot a középpályások teljesítményének a hiányában látja. Ezen szeretne változtatni azzal, hogy a télen megszerzi a Sporting kiválóságát, Pedro Goncalvest. A 23 esztendős támadó szellemű futballista kulcsszerepet játszott abban, hogy a Sporting el tudta hódítani az előző szezonban a bajnoki címet, és a mostani idényt is kiválóan kezdte, hiszen 5 mérkőzést követően 4 gólnál jár. A hírek alapján a Sporting csak abban az esetben hajlandó megválni Goncalvestől, ha az Atletico legalább 50 millió eurót kifizet az egyik legnagyobb értékükért.

Goncalves tavaly nyáron igazolt a Sportinghoz, amelynek színeiben eddig 42 mérkőzésen lépett pályára. Ezeken a találkozókon 27 gólt és 5 gólpasszt jegyzett. Szerződése 2025 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 25 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.