Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: alig hogy visszatért, már bajnoki címről ábrándozik Messi utódja!

A hatszoros Aranylabdás klasszis mezszámát megöröklő Ansu Fati visszatérése érezhetően új impulzust adott a Barcának. A 18 esztendős tehetség úgy tűnik, készen áll a vezérszerepre is. 

(Photo by David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images)

A Levante ellen góllal visszatérő Ansu Fati motivációjára sem lehet panasz, miután a saját nevelésű fiatal már a hétvége után komoly célokat tűzött ki saját maga és a csapat elé.

“Minden csapat nyerni akar, de mi a Barca vagyunk! Minden sorozatban úgy indulunk, hogy nyerni akarunk! Nincs ez másképp most sem, sem a bajnokságban, sem pedig a Bajnokok Ligájában!” – idézi Fatit a Movistar.

“Boldog vagyok, hogy visszatérhettem. Nagyon vártam már ezt a pillanatot! Elképesztően büszke vagyok, hogy Messi mezszámát örökölhettem meg! Ez a mez rengeteget adott a klubnak, szeretném ugyan ezen az úton folytatni!! Sok munka vár még rám, de félek a nyomástól!” – így Fati saját szerepéről.

A Barca új 10-esének teljesítményét és hozzáállását kiemelte a meccset követően a Ronald Koemant helyettesítő Alfred Schreuder is.
“Mindet elárul róla, ahogyan a Camp Nou fogadta! Fantasztikus játékos, aki bármikor képes villanni! Régóta nem játszott, így időre van szüksége ahhoz, hogy teljesen utolérje önmagát. Nagy szükségünk lesz rá a szezonban!” – fogalmazott a holland szakember.