Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern München: tagadják a londoni védő érkezését

Könnyen lehet, hogy a pletykaáradat már meg is találta a következő nyári átigazolási időszak nagy szabadúszó célpontját: a Chelsea védőjéért, Antonio Rüdigerért kapkodhatnak a topcsapatok.

(Photo by Marc Atkins/Getty Images)

A 29. életévében járó Rüdiger 2017. óta a Chelsea játékosa, ahol igazi alapembernek számít a Bajnokok Ligája-győztes alakulatban. Azonban a német válogatott védő már jelezte, hogy nem kívánja meghosszabbítani 2022. nyarán lejáró szerződését.

A legtöbb pletyka szerint a Bayern München Rüdiger álmainak netovábbja, ám a jelek szerint egyelőre nem várják tárt karokkal ott. A bajor sztárcsapat sportigazgatója, Hasan Salihamidzic nem gondolja azt, hogy feltétlenül szükségük lenne a leigazolására:

„Nem szeretnék róla nyilatkozni. Julian Nagelsman ezt már egy sajtótájékoztatón megtette, de ő az edző, akkor miért is ne beszélhetne az erősségeiről. Sok középső védőnk van. Már megerősítettük a magunkat, hiszen olyan topjátékost igazoltunk, mint Dayot Upamecano, és akkor még nem vettük figyelembe, hogy Lucas Hernández, Tanguy Nianzou és Benjamin Pavard is tud középen játszani.”

– nyilatkozta a klubvezető a DAZN-nak.