Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Döntött a jövőjéről a Fiorentina csillaga

Az elmúlt időszakban számtalan európai élcsapat komoly érdeklődést mutatott a Firoentina tavaly berobbant csatárcsillaga iránt, aki azonban továbbra is hűséges maradna klubjához…

(Photo by Andrea Staccioli/Insidefoto/LightRocket via Getty Images)

A Fiorentina legutóbbi mérkőzése után a szerb gólfelelős, Dusan Vlahovic helyzetéről a “violák” általános menedzsere, Joe Barone adott tájékoztatást:

“Már mindent előkészítettünk az új szerződése aláíráshoz, de a legfontosabb számára most a játék. A következő hetekre időzítve vannak a tárgyalások, minden készen áll a maradására.”

A kiszivárgott információk jelenlegi csapata szeretné hosszabb távra lekötni egy új szerződéssel, mert az elmúlt nyáron számtalan csapat érdeklődött iránta. A korábbi beszámolók szerint az Atlético Madrid és a Tottenham is komoly összeget ajánlott érte, és a Manchester City is kacérkodott a leigazolásával, klubja azonban egyelőre nem akart túladni rajta, így mindenkinek le kellett mondania róla.

A 21 éves támadó az elmúlt Serie A-s szezont 21 találattal zárta, míg a 2021-2022-es kiírás első hat fordulója alatt máris négyszer volt eredményes.