Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Angliában köthet ki a Juventus középpályása! – sajtóhír

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus együttese már a télen kész értékesíteni középpályását, Weston Mckenniet, aki iránt a West Ham United érdeklődik.

(Photo by Daniele Badolato – Juventus FC/Juventus FC via Getty Images)

A Football Insider legfrissebb beszámolója alapján a Juventus együttese kész megválni Weston McKennietől, akár már a téli átigazolási időszakban is. Az amerikai középpályás így igen röpke idő alatt válthat ismét klubot, hiszen tavaly nyáron érkezett Torinóba a Schalke csapatától. Massimiliano Allegri jövőképébe azonban nem passzol McKennie, aki iránt a sajtóértesülések szerint máris van egy igen komoly érdeklődő a West Ham United személyében. A “Kalapácsosok” állítólag már fel is vették a kapcsolatot a Juve képviselőível, David Moyes szerint ugyanis a 23 esztendős futballista kiváló utódja lehet a Manchester United és a Chelsea által körbeudvarolt Declan Ricenak, akit minden bizonnyal már nem tudnak sokáig a londoni csapatnál tartani.

McKennie a Juventus színeiben minden sorozatot figyelembe véve 51 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 6 gólt és 3 gólpasszt jegyzett. Szerződése 2025 nyaráig köti a torinói csapathoz. Piaci értékét 25 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.