Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

AS Roma: Mourinho korábbi játékosát csábítaná az olasz fővárosba! – sajtóhír

A portugál szakember megpróbálja januárban leigazolni egykori játékosát a Spurstől, miután látja, hogy korántsem számít alapembernek az angoloknál.

(Photo by Tottenham Hotspur FC/Tottenham Hotspur FC via Getty Images)

Az AS Roma januárban megkísérli szerződtetni a Tottenham középpályását, Tanguy Ndombélét, a Calcio Mercato értesülései szerint. José Mourinho abban bízik, hogy a 24 éves játékos váltani szeretne majd, mivel kevés lehetőséget kap a londoni alakulatnál. A francia labdarúgót ugyanakkor nem lesz egyszerű megkaparintani, hiszen 2025-ig köti szerződés a Spurshöz, piaci értékét pedig 50 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.com.

Ndombélé 2019-ben érkezett a Tottenhamhez a Lyontól 60 millió euróért cserébe nagy reményekkel, ám eddig nem igazolódott be, hogy milyen kiváló kvalitásokkal rendelkezik. Összesen 79 tétmérkőzésen kapott lehetőséget az angol klub színeiben, ezeken 9 gólt és 8 gólpasszt jegyzett. A jelenleg futó idényben mindössze két Premier League találkozón jutott szóhoz, azonban Nuno Espírito Santo mindkettő összecsapáson lecserélte őt.