Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Pelét végre kiengedték a kórházból

A néhány héttel ezelőtt daganatos megbetegedése miatt megoperált egykori brazil világklasszis állapota végre lehetővé tette, hogy elhagyja a kórházat…

(Photo by Christian Charisius/picture alliance via Getty Images)

A csütörtöki napon saját maga erősítette meg, hogy Pelé elhagyhatta a kórházat, miután a brazil legendát szeptember elején daganatos megbetegedése miatt megoperálták.

Pelé korábbi beszámolója értelmében eltávolítottak egy gyanús elváltozást a vastagbeléből, de már nagyon jól érezi magát: “szerencsére hozzászoktam, hogy nagy győzelmeket ünnepeljek. Mosollyal az arcomon, sok optimizmussal és örömmel fogok szembenézni ezzel a mérkőzéssel is, hiszen a családom és a barátaim szeretete támogat.”

Most az alábbi sorokat tette közzé az Instaramon:

“Ha nehéz az utad, ünnepeld meg minden egyes lépésedet. Koncentrálj a boldogságra. Igaz, hogy többé már nem tudok ugrálni, de az elmúlt napokban többször bokszoltam a levegőbe örömömben, mint szoktam. Nagyon örülök, hogy hazamehetek.”

A brazilok 80 éves legendája a járvány miatt elhalasztott rutinvizsgálatokra érkezett a Sao Paulo-i kórházba, majd sor került a beavatkozásra.

Pelé annak idején 1958-ban, 1962-ben és 1970-ben ünnepelhetett világbajnoki címet a brazil válogatott futballistájaként.