Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Ancelotti szerint ez volt a legrosszabb meccsük

Roppant kellemetlen héten van túl a Real Madrid együttese. A spanyol rekordbajnok előbb a Bajnokok Ligájában, majd a LaLigaban kapott ki. Ami pedig igazán fontos: teljesen megérdemelten buktak el mind a két alkalommal.

(Photo by Pedro Salado/Quality Sport Images/Getty Images)

Sem a Sheriff, sem az Espanyol ellen nem tudta azt a játékot játszani a Real Madrid, amelyre a kerete alapján számíthatnánk. Sőt, az újabb válogatott szünet előtt olyan gyenge statisztikákat produkáltak a „Királyiak” játékosai, amelyre nemcsak a szezonban, de még a naptári évben sem nagyon mutattak példát.

A tegnap esti vereséget követően a nyáron visszatért vezetőedző, Carlo Ancelotti is nagyon csalódott volt. Az szakember érezhetően nem tudott kellő hatást gyakorolni a tanítványaira:

„Egyetértek azzal, hogy rosszul játszottunk. Nincs sok hozzáfűznivalóm a játékunkkal kapcsolatban. Bizonyos módon felkészültünk erre, de a hátrányba kerülés után nem tudtuk megőrizni a nyugalmunkat, és nem voltunk képesek megvalósítani az ötleteinket a gyakorlatban. Őszintén be kell vallanom, ez volt eddig a legrosszabb meccsem. Most jön a szünet, és jobb lesz minél hamarabb visszatérni. Elemezni kell, hogy mi történt, hogyan volt lehetséges, hogy a csapat egy hét alatt elvesztette az identitását.”

– füstölgött Ancelotti.