Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Alexis Sánchez visszatérhet a La Ligába! – sajtóhír

A Gazzetta dello Sport információi szerint az olasz élvonalban (Serie A) szereplő Internazionale kötelékébe tartozó Alexis Sánchezt szívesen soraiban tudná a spanyol bajnokságban jó rajtot vett Rayo Vallecano…

(Photo by Sportinfoto/DeFodi Images via Getty Images)

Az Inter sajtóhírek alapján további költségcsökkentési dolgokat tervez, ezért távozhat a januári átigazolási időszak során Alexis Sánchez, aki iránt állítólag bőven akadnak érdeklődök. A chilei támadó évi 7 millió eurót tesz zsebre, tekintve a játékidejét Simone Inzaghi kinevezése óta főleg luxus kategóriának mondható. A Gazzetta dello Sport úgy tudja, többek között a Rayo Vallecano szeretné megkaparintani Sánchezt, a madridi klub szeretne egy másik rutinos és komoly múlttal rendelkező játékost hozni Falcao mellé. A veterán futballista 2011-2014-ig a Barcelonát erősítette, tehát bőven van rutinja a spanyol bajnokságon belül.

Alexis Sánchez 2019 nyarán először kölcsönbe került az Interhez, majd következő szezonra végleg megvásárolta a milánói csapat. A neves olasz gárdában eddig 74 tétmérkőzésen lépett pályára, ezeken 11 találatot és 19 gólpasszt jegyzett. Korábban megfordult az Arsenalban és a Manchester United csapatában is. Európán belül a Barcelonával és az Interrel nyert bajnoki címet.