Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: Weston McKennie-t is odaadnák a Monaco fiataljáért – sajtóhír

A Zebrák régi-új vezetőedzője, Massimiliano Allegri nem tart igényt az amerikai labdarúgó szolgálataira, így belevonnák egy csereüzletbe.

(Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)

A Juventus mindenképpen szeretné megszerezni az AS Monaco védekezőszellemű középpályását, Aurélien Tchouaménit, az átigazolásokban jártas Calciomercato értesülései szerint. Az átigazolásába szívesen belevonnák Weston McKennie játékjogát is, akinek a Zebrák olasz trénere nem szán komolyabb szerepet.

A francia játékos piaci értékét 35 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.com, míg az amerikai labdarúgóét 25 millió euróra, így a Bianconerinél tisztában vannak azzal, hogy rá kell fizetniük még pluszban a játékoscserére.

Tchouaméni 2020 januárjában igazolt a hercegségiekhez 18 millió euró ellenében a Bordeaux-tól, azóta 60 tétmérkőzésen kapott lehetőséget, amelyeken 5 gólt és 4 gólpasszt jegyzett. A remek teljesítményre amelyet nyújt a Monaco együttesénél, arra felfigyelt a franciák szövetségi kapitánya, Didier Deschamps is, ennek következtében már négy alkalommal képviselhette hazája színeit.

McKennie 2020-ban érkezett a Juventushoz első körben kölcsönbe a Schalke gárdájától, majd a mostani nyár folyamán végleg megvásárolták őt 20,5 millió euróért. Andrea Pirlo irányítása alatt megkapta a kellő lehetőséget, míg Allegri mester nem szán neki komolyabb szerepet, igaz a jelenleg futó szezonban már három találkozón is kezdette őt.