Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Odaadná kegyvesztettjét a Juventus az Everton játékosáért – sajtóhír

A legfrissebb nemzetközi sajtóbeszámolók szerint a Juventus és az Everton csapatai között merült fel egy csereügylet lehetősége…

 

Az olaszországi átigazolási hírekkel foglalkozó Calciomercato információi szerint a Juventus együttese nyitott lenne egy játékoscserére az Evertonnal, melynek keretein belül Aaron Ramsey-t küldenék a liverpooli “kékekhez” Allan játékjogáért cserébe.

A 30 esztendős walesi középpályás 2019 nyarán lejáró szerződésűként hagyta el az Arsenalt 11 év együttműködést követően, s amíg a PL-ben az “Ágyúsok” színeiben brillírozott és húzóember volt, addig az új közegben kevésbé találta meg számításait, távozása a sajtóban már jó ideje napirendi ponton szerepel. Múlt nyáron az angol bajnokság (Premier League) mezőnyéből a West Ham United és a Newcastle United egyaránt érdeklődött iránta. Ramsey gyakori sérülései miatt sokszor harcképtelen, amikor pedig játszik, akkor is jobbára csak kiegészítő emberként számítottak rá, pedig már a harmadik különböző edző irányítja csapatát. Az első szezonjában 35, a másodikban 30 tétmeccsen lépett pályára, ám szerepvállalásainak nagy részét csak csereként tette meg.

Eközben a brazil védekező középpályás 2015-ös megszerzésétől a 2020-as távozásáig több mint 200 tétmérkőzésen lépett pályára a Napoli szerelésében. A tavalyi szezont már az Everton alkalmazásában töltötte, 26 tétmérkőzésen jutott szóhoz, de a korábbi meghatározó formáját egyelőre nem tudta megközelíteni a szigetországiaknál, ezért adott esetben nyitottak lehetnek megválni tőle, főleg egy olyan játékosért, aki korábban már bizonyított a PL-ben.