Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Newcastle: Antonio Conte lehet az új edző, de vannak feltételei – sajtóhír

Angol sajtóhírek szerint Antonio Conte szívesen elvállalná az átalakuló Newcastle edzői pozícióját, azonban van néhány feltétele. 

(Photo by Sportinfoto/DeFodi Images via Getty Images)

Az angol The Chronicle információi szerint Antonio Conte lehet a fő esélyes a közel-keleti felvásárlás után a Newcastle United menedzseri pozíciójára.

Az olasz szakember legutóbb a Chelsea-t irányította a Premier League-ben, akikkel a bajnoki címet is elhódította, azóta pedig megtette ugyanezt az Interrel is a Serie A-ban, ahonnan 2021 májusában menesztették, azóta pedig nem talált magának új csapatot.

A felvásárlással igen nagy pénz is fog érkezni a “Szarkákhoz”, akár már a téli átigazolási időszakban, Conte feltétele pedig az lenne, hogy nagy befolyással legyen az újonnan érkező igazolásokra. Az olasz szakember panaszkodott már arról, hogy korábbi csapatainál, mind a Chelsea-nél és mind az Internél, nem szólhatott bele abba, hogy milyen játékosokat szeretne a keretben látni.

Az Intertől való távozása óta több csapattal is szóba hozták már, mint például a Barcelonával és az Arsenallal is, de jelenleg egyetlen klubbal sem dolgozik együtt.