Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Serie B-ből igazolna támadót az AC Milan! – sajtóhír

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő AC Milan együttese a legfrissebb sajtóértesülések szerint a Pisa támadóját, Lorenzo Luccát szeretné leigazolni.

A La Gazzetta dello Sport legfrissebb beszámolója alapján az AC Milan együttese kinézte magának a Serie B-ben futballozó Lorenzo Luccát. A Pisa idén nyáron szerezte meg a támadót a Palermótól, aki kiváló szezonkezdetet produkált eddig, hiszen 8 mérkőzést követően 6 gól és 1 gólpassz áll a neve mellett. Sajtóértesülések szerint ez a teljesítmény elegendő volt ahhoz, hogy felkeltse a Rossoneri érdeklődését, akik Zlatan Ibrahimovic hosszú távú megoldását látják Luccában. Az olasz lapok alapján a Milan már a tél folyamán szeretné megszerezni a 21 esztendős támadót, akiért 10 millió euró körüli összeget sem sajnálnának. Amennyiben a transzfer megvalósul, úgy Lucca a szezon második felét még kölcsönben töltené jelenlegi csapatánál, és nyáron csatlakozna a milánóiak keretéhez. Az értesülések szerint a Milan azért szeretné minél gyorsabban nyélbe ütni az üzletet, mivel a Juventus és az Inter is figyeli a fiatal gólvágót.

Luccát 2026 nyaráig köti aktuális szerződése a Pisához. Piaci értékét 5 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.