Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

AC Milan: Ibra mégis kérdéses, világbajnok bizonyíthat helyette

Hiába igazi vezéregyéniség és van tulajdonképpen jó formában, a sérülékenysége mára már jelentősen hátráltatja Zlatan Ibrahimovic-ot. A Milan másodízben szolgáló veterán svéd most is éppen egy sérülésből felépülve reménykedik a minél gyorsabb visszatérésben.

(Photo by Sportinfoto/DeFodi Images via Getty Images)

A 40 esztendős csatár ebben az évben bajlódott már többször izom-, térd és Achilles-ín sérüléssel is. Ibrahimovic a 2021/22-as szezonban mindössze harminc percet töltött a pályán az AC Milan. Igaz, az az egy becserélése gólt ért számára a bajnokságban. A svéd válogatottban is újra számításba vett Ibra állítólag már a hétvégén is nevezve lesz a Hellas Verona ellen. De közel sem biztos, hogy egyáltalán kap-e játékperceket Stefano Pioli mestertől.

A Gazzetta dello Sport értesülése szerint Pioli mester sokkal inkább számolhat Olivier Giroud játékával a hétvégén, és csak a keddi, FC Porto elleni Bajnokok Ligája meccsen lehet ott a sérülékeny duó.

A nyáron a Chelsa-tők érkezett Giroud még szeptemberben lumbágóval küzdött. A világbajnok franciának eddig két találata van a Serie A-ban. A Cagliari ellen tudott duplázni. Az AC Milan az olasz bajnokság második helyén áll, a hibátlan Napoli mögött két ponttal lemaradva.