Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Csökkentették a United játékosának eltiltását

A pénteki napon az UEFA döntést hozott a Manchester United fellebbezése ügyében, melyet még a Bajnokok Ligája első fordulójában kiállított játékosuk ügyében tettek…

(Photo by Tom Purslow/Tom Purslow)

Az UEFA a pénteki döntése értelmében helyt adott a Manchester United kérelmének, mely szerint az európai szövetség mérsékelte a Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában a Young Boys ellen azonnali piros lappal kiállított Aaron Wan-Bissaka automatikus, kétmeccses eltiltását egyetlen találkozóra.

A döntés értelmében a 23 éves jobbhátvéd pályára léphet a BL jövő heti folytatásában az Atalanta elleni összecsapáson. Wan-Bissaka két évvel ezelőtt mintegy 45 millió fontért cserébe érkezett az Old Traffordra a Crystal Palace együttesétől, azóta minden sorozatot figyelembe véve 108 mérkőzésen viselhette a “vörös ördögök” szerelését, vagyis fiatal kora ellenére villámgyorsan nélkülözhetetlen figurája lett Ole Gunnar Solskjaer együttesének.

Az F csoport rendkívül kiegyenlített, hiszen két forduló után az Atalanta négy, a MU és a YB három-három, a Villarreal pedig egy ponttal bír.