Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Waltner: “Minden meccsen győzni szeretnénk”

Ahogyan arról beszámoltunk, jókora meglepetésre a Zalaegerszeg 2-1-es győzelmet aratott a Ferencváros otthonában az NB I legutóbbi fordulójában…

 

A Zalaegerszeg mostanában sokat bírált vezetőedzője, Waltner Róbert érthető módon boldog volt a Ferencváros legyőzését követően:

“Magyarország egyik legjobb csapatáról beszélünk, amelyik nemzetközi szinten is jó teljesítményt nyújt. Próbáltam a játékosokat úgy felkészíteni, hogy tekintsék ajándéknak ezt a találkozót, hogy ilyen csodálatos stadionban egy nagyszerű csapat ellen játszhatnak. Próbálják kiélvezni minden másodpercét. Nem feltartott kézzel érkeztünk, mert minden meccsen győzni szeretnénk. Szerencse is kellett, ami az elmúlt fordulókban nem volt meg, most igen.

Én is csak a sajtóban olvastam az edzőváltás lehetőségéről, de nem változtattam semmin, ugyanúgy készítettem fel a csapatot. Nem tudtam, mit hoz a jövő, úgy voltam vele, hogy amíg maradok, addig beleadok száz százalékot. A játékosoknak is elmondtam, hogy ne foglalkozzanak ezzel, csak a mérkőzésekkel. Az MTK ellen már jól néztünk ki, az a győzelem hitet adott, és felszabadultabb volt a felkészülésünk a Fradi ellen.”

A ZTE egymást követő második sikerével már 9 pontos, mellyel felkapaszkodott a bajnoki tabella hetedik helyére.