Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: nem lesz teljes a PSG támadóharmada Szoboszlaiék ellen

A Paris Saint-Germain csapata kedd este az RB Leipzig ellen lép pályára a Bajnokok Ligája csoportkörének következő fordulójában, ám a párizsiak híres támadósorából egy valaki hiányozni fog Szoboszlaiék ellen. 

(Photo by Matthias Hangst/Getty Images)

A legfrissebb hírek szerint a PSG támadója, Neymar nem lesz ott az RB Leipzig elleni BL-csoportmérkőzésen. A brazil játékos egy kisebb combizomsérüléssel tért vissza Párizsba a dél-amerikai vb-selejtezőkről, ahol csütörtökön még végigjátszotta az Uruguay elleni 4–1-re megnyert hazai mérkőzést, ráadásul egy góllal és két gólpasszal járult hozzá a győzelemhez.

A PSG vezetőedzője, Mauricio Pochettino és a stáb még reménykedett benne, hogy Neymar felépül a keddi találkozóra, de sérülése nem jött rendbe, így biztosan nem lesz ott a Gulácsi Péter, Willie Orbán és Szoboszlai Dominik személyében három magyar válogatottat is foglalkoztató RB Leipzig ellen. Arra viszont még van esély, hogy Neymar vasárnapra, az Olympique Marseille elleni bajnoki rangadón ott legyen a pályán.

Pochettino nincs könnyű helyzetben a BL előtt, ugyanis Neymar mellett nem számíthat az ágyéksérüléssel küzdő kapusára, Keylor Navasra, a régóta sérült Sergio Ramosra, az izomproblémákkal bajlódó Leandro Paredesre, illetve piros lapos eltiltása miatt Angel Di Mariára sem.