Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Argentin támadóval erősítene az AC Milan! – sajtóhír

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő AC Milan együttese a legfrissebb sajtóértesülések szerint leigazolná a River Plate támadóját, Julián Álvarezt.

(Photo by Manuel Cortina/SOPA Images/LightRocket via Getty Images)

Az AS legfrissebb beszámolója szerint az AC Milan folyamatosan kutatja a tehetséges fiatal támadókat, akik pár éven belül Zlatan Ibrahimovic vagy épp Olivier Giroud nyomdokaiba tudnak lépni. A milánói klub legfrissebb kiszemeltje a hírek alapján nem más, mint a River Plateben futballozó Julián Álvarez. A 21 esztendős csatár kiváló formában van, hiszen ebben a szezonban 12 meccset követően 10 gól és 4 gólpassz áll a neve mellett, az utóbbi 5 bajnoki során pedig összesen 12 találatból vette ki a részét. A piros-feketék már megfigyelőket is küldtek a River meccseire, és a hírek szerint akár már ezen a télen ajánlatot fognak tenni a támadóért.

Julián Álvarez eddig minden sorozatot figyelembe véve 86 mérkőzésen lépett pályára a River Plate színeiben, amelyeken 26 gólt és 21 gólpasszt jegyzett. Szerződése 2022 decemberéig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 20 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.