Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb topcsapatok jelentkeztek be Szalai Attiláért – sajtóhír

Olasz és spanyol sajtóértesülések szerint az Atlético Madrid mellett két újabb európai topcsapat is érdeklődik a magyar válogatott védője, Szalai Attila iránt. 

(Photo by Harry Langer/DeFodi Images via Getty Images)

Szalai Attila továbbra is remekel klubcsapatában, a török Fenerbahcében, ez pedig több európai topklub figyelmét is felkeltette. Eddig az Atlético Madridról volt szó a sportsajtóban, most viszont két új csapat radarjára is felkerült a magyar védő a hírek szerint.

Az olasz Calciomercato információi alapján a Juventus télen szeretné leigazolni Szalai Attilát. A jelenleg gyengélkedő torinói gárda állítólag kiöregedő védői, a 34 éves Leonardo Bonucci és a 37 esztendős Giorgio Chiellini helyettesét látja benne.

A spanyol Don Balón viszont arról ír, hogy a Chelsea is érdeklődik a 23 éves játékos iránt, ezzel pedig nehéz helyzetbe került Diego Simeone és az Atlético Madrid is, akik eddig befutónak tűntek a magyar védő leigazolásában.

Szalai 2021 januárjában érkezett a Fenerbahcéhoz az Apollon Limassol csapatából mindössze 2 millió euróért. A magyar játékos azonnal alapember lett az isztambuli klubban, remek védekezése mellett pedig több gólt is szerzett.