Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Portugál edző tart a Newcastle padjára – sajtóhír

Mióta a szaúdiak megvették a Newcastle United csapatát, folyamatosan találgatják, hogy melyik játékos vagy edző csatlakozhat a Premier League újgazdag együtteséhez…

 

Az átigazolási szakértő Fabrizio Romano aktuális értesülései szerint a legutóbb az AS Roma csapatát irányító Paulo Fonseca a legnagyobb esélyes a Newcastle United menedzseri posztjára.

Az elmúlt két évben az AS Roma csapatát irányító portugál edző 2019 nyarán került a “farkasok” kispadjára, melynek élén két évet töltött. Ám mivel mindkét alkalommal lecsúsztak az európai elitligában indulás esélyéről, a múlt idényben pedig az Európa-liga elődöntőjében súlyos pofonba szaladtak bele a Manchester United ellen, kiadták az útját. A nyáron Fonseca bár sokáig tárgyalt a Tottenham vezetőségével, végül nem jött össze a PL-szerződés, most ismét kinyílhatnak a kapuk előtte.

A Newcastle tulajdonjogait a közelmúltban vásárolta meg a Szaúd-arábiai állami befektetési alap (PIF), amelyek jelentős anyagi lehetőségeket nyitottak meg a klub előtt, és a klub azonnal új menedzser érkezését helyezte előtérbe.