Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A MU egykori ikonja kitart Solskjaer mellett

A hétvégi súlyos vereség után a szigetországi sajtóban azonnal napirendi pontra került a menedzserkérdés a Manchester United háza táján…

Noha a brit sajtó nagy része úgy gondolja, hogy a Liverpool elleni, 5-0-s fiaskóval megpecsételődött Ole Gunnar Solskjaer sorsa a Manchester United menedzseri posztján, a szakértőként dolgozó egykori játszótárs Gary Neville egészen más véleményen van:

“Nem fogják meneszteni Solskjaernak. Ragaszkodni fognak hozzá, és Olénak nyernie kell valamit ebben az idényben. José Mourinho volt a világ legjobb edzője, és ő sem tudott sikeres csapatot építeni. Én nem hoznám Antonio Contét a Unitedhez. Nem passzol ide. Lehet, hogy tévedek, de ez a véleményem. Szerintem hiba lenne most Olét meneszteni. Hogyha ez most közvetlenül a Sir Alex Ferguson-korszak után történt volna, Ole nagy bajban lenne. Szerintem a klub kitart mellette, és nem hiszem, hogy a terveik között szerepelne más edző, így megkapja a bizalmat az idény végéig.”

A brit sajtó úgy véli, hogy Antonio Conte lehet a legfőbb esélyes, hogy átvegye tőle a stafétát, még a jeles átigazolási szakértő, Fabrizio Romano is megerősítette, hogy van valóságalapja ezen híreszteléseknek.