Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester United: Scholes szerint nevetséges volt Pogba kiállítása

Ole Gunnar Solskjaer teljesen ötlettelenül, könnybe lábadt szemekkel próbált küzdeni a Manchester United menedzsereként a Liverpool elleni rangadón. A norvég szakember kétségbeesésében még Paul Pogbát is pályára küldte négygólos hátrányban.

(Photo by Michael Regan/Getty Images)

Pogba beállításával pedig nagyot hibázott Solskjaer. Az egyébként is nehezen motiválható francia pedig köszönte szépen, és alig negyedórát töltött a pályán a második félidőben. A világbajnok középpályás Naby Keitanak sérülést okozva csúszott be. Ugyan Anthony Taylor játékvezető elsőnek csak sárgalapot mutatott fel Pogbának, ám a VAR segítségével végül kiállította őt.

Pogba ostobának ható szabálytalanságát nehéz nem kritikával illetni. A Manchester United legendája, Paul Scholes nehezen is türtőztette magát a rangadót követően.

„A Liverpool sokkal minőségiebb volt. Szerintem az erőfeszítés hiány nem volt gond, de ami taktikailag megtörténhetett, az sajnos meg is történt. Paul Pogba, aki csereként beállt, „adott” egy gólt nekik, majd kiállíttatta magát egy nevetséges szereléssel, ez össze is foglalja a United napját”.

– szállt bele a pocsékul játszó Pogba teljesítményébe, Scholes.