Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: ezt üzente Cristiano Ronaldo a Liverpool elleni 5-0-ás vereség után

Ahogy arról mi is beszámoltunk, hatalmas vereségbe futott bele a Manchester United csapata a Liverpool elleni a hétvégi angol bajnoki fordulóban. A Vörös Ördögök friss igazolása, Cristiano Ronaldo csalódottan üzent a rajongóknak a mérkőzés után. 

(Photo by Martin Rickett/PA Images via Getty Images)

Cristiano Ronaldo sem tudott segíteni a Manchester Uniteden a Liverpool ellen, ahol a Vörös Ördögök öt gólt kaptak az Old Traffordon, ezzel elszenvedve a klub történetének legnagyobb vereségét. A portugál bár a második félidőben egyszer betalált, a gólt les miatt érvénytelenítették.

Az MU játékosai természetesen nagyon csalódottak a vereség miatt, és így van ezzel Cristiano Ronaldo is, aki a következőt üzente a klub szurkolóinak a hivatalos közösségi oldalain:

“Néha az eredmény nem az, amiért küzdünk. Néha a gólok száma sem az, amit szeretnénk. És ez csakis a mi hibánk, mivel nincs más, akit hibáztatni lehetne. A szurkolóink ismét elképesztőek voltak az állandó támogatásukkal. Sokkal jobbat érdemelnek ennél és csak rajtunk múlik, hogy megkapják ezt. Itt az idő erre!”

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által megosztott bejegyzés