Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Solskjaer szerint a Manchester United jó úton jár

A hétvégi súlyos vereség után a szigetországi sajtóban azonnal napirendi pontra került a menedzserkérdés a Manchester United háza táján…

(Photo by Alex Livesey – Danehouse/Getty Images)

Számtalan híresztelés után hétfő este a Manchester United hivatalos oldalán keresztül a “vörös ördögök” menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer is közölte álláspontját, aki nem tulajdonít különösebb jelentőséget a Liverpool elleni fiaskónak, szerint kifejezetten jó úton jár a csapata:

“Rendet kell tennünk a fejekben és meg kell bizonyosodnunk arról, hogy a következő edzéseken, valamint a következő meccsen mindenki megfelelő mentális állapotba kerül. A Manchester Unitednek már korábban is voltak nehezebb időszakai, de mindig visszatalált a helyes útra. A Premier League elmúlt idényében a második helyen végeztünk, ám a jelenlegi kiírást rosszul kezdtük. Túl kell lendülnünk ezen. Jó eredményeket, kapott gól nélküli meccseket kell produkálnunk, aztán meglátjuk hányadik helyen végzünk az évad végén.”

A brit sajtó úgy véli, hogy Antonio Conte lehet a legfőbb esélyes, hogy átvegye tőle a stafétát, még a jeles átigazolási szakértő, Fabrizio Romano is megerősítette, hogy van valóságalapja ezen híreszteléseknek. Egyesek szerint a MU vezetősége már fel is vette a kapcsolatot az olasz szakemberrel.