Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: hozta a kötelezőt az Inter! – videóval

Az olasz bajnokság hétközi, 10. fordulójában, szerda este két meccs után talált vissza a győzelmi útra az Inter és az AS Roma; miközben a másik római csapat, a Lazio is győzelemnek örülhetett.

Federico Dimarco éppen az Inter második gólját szerzi (Photo by Gabriele Maltinti/Getty Images)

Empoli – Inter 0-2 (0-1)
Gólszerzők: D’Ambrosio (34.), Dimarco (67.)
Kiállítás: Ricci (52.)

Az első félidőben ugyan már előnybe került a tartalékos Intert, azonban nem ez a találat, sokkal inkább a második félidő első perceiben történt Empoli-kiállítás az, amely megpecsételte a hazaiak sorsát.

Az Inter emberelőnyben szerzett egy újabb gólt, lőtt még kettő meg nem adottat is, mindeközben számtalan lehetőséget elpuskázva – Megérdemelt sikert aratva!

SS Lazio – Fiorentina 1-0 (0-0)
Gólszerző: Pedro (52.)

Kiegyenlített találkozón Pedro villanása döntötte el, így Maurizio Sarri 200. olasz bajnoki találkozóját győzelemmel ünnepelhette a Lazio.

Cagliari – AS Roma 1-2 (0-0)
Gólszerzők: Pavoletti (52.) illetve Ibanez (71.), Pellegrini (78.)

Nehezen találta a ritmust José Mourinho együttese amely az egész találkozón próbálkozott becsülettel kapura-lövéssel (több mint 20 alkalommal), ám mindössze 3-szor találta el a hazaiak kapuját. Ilyen statisztika mellett annyira nem is meglepő, hogy a Cagliari szerzett vezetést, felpiszkálva ezzel némiképp a rómaiakat, akik végül a maguk javára fordították a több mint 7 perces hosszabbításba torkolló találkozót. találkozót.

Lorenzo Pellegrini győztes találata igazán parádésra sikerült:

A hétközi fordulóból még hátra van:

csütörtök, 20:45  Napoli – Bologna (Tv: Sport 2)

A Serie A tabellája:

A góllövőlista élmezőnye: