Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszaküldené csapatához a kölcsönjátékost az AS Roma

A Farkasok vezetőedzője, José Mourinho szinte alig-alig számolt a jelenleg futó szezonban támadójával, így nem várnák meg a kölcsön végét, hanem már télen visszaadnák őt klubjának a Calcio Mercato értesülései szerint.

(Photo by Sportinfoto/DeFodi Images via Getty Images)

Az AS Roma nem szeretné kitölteni Borja Mayoral két éves kölcsönszerződését, ugyanis úgy gondolják, hogy nincs szükségük rá és feleslegesen fizetik a spanyol csatár bérezését, ennek következtében visszaküldenék őt a Real Madridhoz. Az olaszok a két csapat megállapodása szerint 20 millió euróért vásárolhatták volna meg a 24 éves labdarúgót végleg.

Mayoral az első idényében folyamatos játéklehetőséget kapott az akkori trénertől, Paulo Fonsecától, összesen 47 tétmérkőzésen jutott szóhoz a portugál tréner irányítása alatt, amelyeken 17 gólt és 7 gólpasszt jegyzett minden versenysorozatot figyelembe véve. José Mourinhonál viszont mindössze 5 találkozón kapott esélyt a bizonyításra, ezeken is mind cserként és összesen 86 percet tölthetett a pályán.

Amennyiben a spanyol csatár visszatér a Real Madridhoz, úgy valószínűleg a Királyiak azonnal továbbadják őt, mivel egyáltalán nem számít rá a szakmai stáb a hírek szerint.