Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Döntött a Manchester United a menedzserkérdésben – sajtóhír

Egybehangzó szigeti sajtóértesülések szerint a Manchester United vezetősége a legutóbbi fölényes győzelem után meghozta döntését a menedzseréről…

(Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

A Sky Sport megerősítette, hogy a Manchester United vezetősége egyelőre elhalasztotta a menedzserváltást, tehát továbbra is Ole Gunnar Solskjaer folytathatja a csapat élén. A döntés hátterében valószínűsíthető módon legfőképpen az állhat, hogy menesztése esetén a klubnak mintegy 7.5 millió font lelépési pénzt kéne fizetnie a norvég szakember részére.

Az elmúlt héten többször is téma volt a világsajtóban Solskjaer leváltása, ebben az esetben megbízható források jelentették, hogy Antonio Conte készen állt volna átvenni a csapatot, de úgy tűnik, hogy az olasz szakember továbbra is eredeti elképzeléséhez híven, nem vállal munkát a 2021-2022-es szezonban, mivel a United nem kéri fel őt.

A “vörös ördögök” négy nyeretlen bajnoki után aratott első sikerükkel 5-2-3-as mérleggel bírnak, mellyel az ötödik helyen tanyáznak az angol bajnokság (Premier League) idei kiírásában.