Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tévez az ősi rivális edzőjét magasztalta

A jó ideje bizonytalan sorsú veterán argentin támadó a minap tájékoztatást adott jövőbeli terveiről, és a nagy rivális vezetőedzőjét méltatta…

(Photo by Alexis Lloret/Getty Images)

A Boca Juniors emblematikus figurája, Carlos Tévez az ESPN részére adott interjúban nem volt rest elismerni a nagy rivális River Plate mestere, Marcelo Gallardo elképesztő munkáját:

“Úgy gondolom, hogy a River történetének valaha volt legjobb edzője, és a jelenlegi legjobb argentin tréner. Szeretem, ahogy a csapat futballozik, és nagyon világos elképzelésem van arról, hogy mit akar. Ezzel együtt én nagyon hiszek Sebastián Battaglia munkásságában a Bocánál, csak idő kell neki.”

Carlitos saját karrierjével kapcsolatban sejtelmesen fogalmazott: “az az igazság, hogy egyelőre nem hiányzik a futball, és nem tudom még, hogy mit fogok csinálni.”

A 37 esztendős gólgyáros legutolsó szerződése nyáron járt le a Bocánál, azóta pedig nem döntött arról, hogy szeretné-e folytatni pályafutását, és ha igen, merre.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!