Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Conte: “Nem riadok vissza a kemény munkától”

Az Európa-konferencia elmúlt játéknapján igencsak emlékezetesre sikerült a héten kinevezett Antonio Conte debütálása a Tottenham kispadján…

(Photo by Julian Finney/Getty Images)

A Tottenham együttese háromgólos előnyről végül 3-2-es győzelmet aratott a holland Vitesse Arnhem csapata felett az Európa-konferencialiga legutóbbi játéknapján, amely Antonio Conte debütáló mérkőzése volt a londoniak kispadján:

“Őrült mérkőzés volt. Alapvetően nem szeretem az ilyen típusú mérkőzéseket, de ez is benne van a futballban. Ugyanakkor egy olyan találkozó volt, amelyet muszáj volt megnyernünk. Sok dolgon kell még javítanunk, de mindenképpen pozitívum volt, hogy ki tudtuk szenvedni a győzelmet, ám 3-0-s vezetésről egyszerűen nem szabadna bajba kerülni. Fejleszteni kell a játékosok önbizalmán, mindenképpen lehetőséget kell találnunk rá, noha két nap múlva megint meccs, utána pedig jön a válogatott szünet, amikor a keret nagy részével nem is találkozom. Komoly céljaink vannak és nem riadok vissza a kemény munkától.”

Az 52 esztendős leccei szakember számára nem ismeretlen London, hiszen 2016 és 2018 között a Chelsea menedzsere volt, mellyel bajnokságot és FA-kupát nyert.