Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: újabb csapat döntött az edzőváltás mellett! – Hivatalos

Mint ahogy arról beszámoltunk, a tegnap esti órákban menesztették az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Norwich City menedzserét, Daniel Farkét. Nem telt el egy teljes nap azóta, és egy újabb klub, méghozzá az Aston Villa döntött úgy, hogy megköszöni edzője, Dean Smith munkáját.

Újabb edzőváltás történt a Premier Leagueben, miután az Aston Villa együttese bejelentette, hogy megköszönték Dean Smith munkáját. Az angol trénerrel nem kezdte rosszul a szezont a csapat, hiszen 6 fordulót követően 10 pontja volt az együttesnek, ám a legutóbbi 5 játéknapon rendre csak a vesztes szerepe jutott nekik. A vezetőség számára az utolsó cseppet a péntek esti, Southampton elleni 1:0-s vereség jelentette, aminek következtében a Villa a 17. helyre csúszott vissza a tabellán. A The Sun értesülései szerint a birminghami klub legfőbb kiszemeltje Dean Smith utódjául nem más, mint a dán válogatott szövetségi kapitánya, Kasper Hjulmand.

Dean Smith 2018 októberében vette át az Aston Villa irányítását. Az 50 esztendős tréner összesen 138 mérkőzésen ülhetett a Villa kispadján, amelyeken 56 győzelmet, 27 döntetlent és 55 vereséget tudott felmutatni.