Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie B: ismét kikapott a korábbi éllovas Pisa – videóval

Az olasz másodosztály (Serie B) 12. fordulójának vasárnap esti zárómérkőzésén a korábbi éllovas Pisa együttese a feljebb vágyó Cittadella vendégeként lépett pályára…

 

A Cittadella együttese a második félidő elején és végén szerzett találataival 2-0-ra diadalmaskodott a mérkőzést nyolc játékossal befejező Pisa ellen. A vendégek igyekeztek irányítani és több ígéretes támadást is vezettek, azonban a 39. percben a magyar válogatott középpályása, Nagy Ádám az azonnali kiállítás sorsára jutott, miután egy kőkemény becsúszással állította meg az ellenfél kibontakozó ellentámadását. Innentől kezdve emberelőnyben a Citta átvette az irányítást, és hamarosan kapufáig jutott. A második félidő elején aztán egy szöglet után lecsorgó labdát az egykori Roma-tehetség, Mirko Antonucci lőtt a hálóba. Kisvártatva még komolyabb bajba került a Pisa, mert Idrissa Toure számára is felmutatták a piros lapot ellenfele arcon könyökléséért, majd tíz perccel később a csapat gólfelelőse, Lorenzo Lucca mehetett zuhanyozni második sárga lapját követően. A találkozó ráadásában Enrico Baldini gólja alakította ki a kétgólos különbséget.

A Pisa korábbi rajtja már a múlté, hiszen a toszkánok öt forduló óta nyerésképtelenek, s jelenleg már csak harmadikok a táblázaton a Brescia és a Lecce mögött.

Cittadella – Pisa 2-0 (2-0)
Gólszerzők: Antonucci (47.), Baldini (90+1.), ill.
Kiállítva:ill. Nagy Á. (39.), I. Toure (59.), Lucca (68.)

 

A bajnokság aktuális állása

A góllövőlista élmezőnye