Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kinevezte új vezetőedzőjét az MTK! – Hivatalos

A labdarúgó NB I-ben szereplő MTK Budapest együttese hivatalos fórumain bejelentette, hogy kinevezte új vezetőedzőjét Márton Gábor személyében.

 

Több esélyese is volt annak, hogy ki fogja ellátni az MTK vezetőedzői posztját, de végül a várakozásoknak megfelelően Márton Gábort nevezték ki a fővárosi klub kispadjára. Az 55 esztendős tréner a névjegyét az élvonalban a 2020-as évben tette le, amikor a Zalaegerszeget a kiesőzónából a 7. helyig vezette. Ezt követően a MOL Fehérvár együttese bízta meg őt a vezetőedzői feladatokkal, amelyet az Európa-liga playoffköréig vezetett. A fehérvári csapattól végül idén februárban kellett távoznia, akkor 21 fordulót követően dobogós helyen állt a csapat. Márton az MTK-nál Giovanni Costantino helyét veszi át, akit októberben menesztett a vezetőség. Az edzői feladatokat eddig Teodoru Vaszilisz látta el. A fővárosi együttes pontos részleteket nem közölt arról, hogy Márton Gábor mennyi időre kötelezte el magát a csapatnál.

Az MTK 12 fordulót követően a 11. helyet foglalja el a 12 csapatos NB I-ben, ahol kevesebb lőtt gólja miatt szorul a már bennmaradást érő helyen tanyázó Gyirmót mögé, de a 6. helyezett Paks is csupán 2 egységnyire van az MTK-tól.