Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Messi játéka kérdéses a válogatottban

Lionel Messi sérülése ellenére meghívót kapott a szövetségi kapitány Lionel Scalonitól az argentin válogatott aktuális keretébe…

(Photo by Marcelo Endelli/Getty Images)

Az argentin válogatott szövetségi kapitánya, Lionel Scaloni a csütörtöki sajtótájékoztatóján az Uruguay elleni vb-selejtező mellett egy mindenkit foglalkoztató kérdésről is beszélt. A mester Lionel Messi állapotával kapcsolatban elmondta, hogy csak közvetlenül a meccs előtt fogják meghozni a döntést a játékáról:
 
“Egyelőre jól van, együtt edzett a többiekkel, és ha így marad, akkor játszani is fog. Meglátjuk, hogy lesz holnap, és ennek fényében döntünk róla.”
 
Mint ismeretes, korábban a “gauchók” úgy tervezték, hogy Messi inkább csere lesz Uruguay ellen, hogy jövő kedden, a brazilok elleni csúcsrangadón biztosan bevethető legyen, de nem kizárt, hogy már a kétszeres világbajnok ellen játszatni akarják őt. Amennyiben a PSG klasszisa mégsem lesz bevethető állapotban, akkor a várakozások szerint a Juventusban mostanság csillogó Paulo Dybala, vagy a Sevilla légiósa, Alejandro “Papu” Gómez kaphat lehetőséget a kezdőcsapatban.