Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Villa menesztett trénere a PL-ben kaphat munkát – sajtóhír

Egybehangzó szigetországi sajtó információk szerint az angol bajnokságban (Premier League) újoncként sereghajtó Norwich City rövidesen kinevezheti új menedzserét, s már azt is tudják, hogy kit…

Daniel Farke menesztése után a Norwich City új menedzsere egybehangzó médiaértesülések szerint Dean Smith lesz, akit nemrégiben az Aston Villától küldtek el ugyancsak a mostani válogatott szünet alatt. A The Athletic szombati beszámolójában úgy fogalmazott, hogy a “kanárik” kispadján 48 órán belül be fogják jelenteni a szakembert.

Az 50 esztendős tréner három év alatt 139 mérkőzésen irányította a Villát, ám az idei mérsékelt szereplést a feljebb vágyó birminghami klub vezetése már tűrte tovább, és lapátra tette őt. Smith ezt megelőzően alacsonyabb osztályban vállalt munkát a Walsall (2011-2015) és a Brentford (2015-2018) menedzsereként.

Mint ismeretes, Smith helyét az Aston Villa kispadján az egykori liverpooli legenda, Steven Gerrard vette át.

A Norwich az elmúlt hétvégén szerezte meg idénybeli első győzelmét, ennek ellenére csupán öt pontot szerzett eddig a bajnokságban, így megköszönték az eddigi menedzser erőfeszítéseit.