Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszatérhet a Fiorentina csillaga – HIVATALOS

Csaknem két héttel a pozitív koronavírus-tesztje után végre felépült az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Fiorentina csapatának húzóembere…

 

A Fiorentina együttese a szombati napon erősítette meg, hogy több pozitív teszteredmény után a csapat argentin szélsője, Nicolás González legutóbbi koronavírus-tesztje negatív eredmény mutatott, így hamarosan újra edzésbe állhat.

A 23 éves támadó koronavírus-fertőzése okán nem tarthatott a mostani válogatott szünetben az argentin nemzeti csapattal, így Firenzében tölti a szünetet és a rehabilitációt, a jövő hétvégi folytatásban pedig minden bizonnyal már újra klubcsapata rendelkezésére állhat. González nyáron igazolt a “Violákhoz”, ezalatt nyolc bajnokin két gólig jutott, kizárólag eltiltásból és a mostani betegségéből kifolyólag hagyott ki mérkőzéseket.

Az idei szezont megelőzően az elmúlt három idényt a VfB Stuttgart alkalmazásában töltötte, ahol a 2019-2020-as másodosztályú feljutás alkalmával 14 gólig jutott, míg a Bundesliga legutóbbi kiírásában több sérüléstől hátráltatva 15 bajnokin hat találatért felelt. Menet közben 2019-es debütálása óta már 15 alkalommal lépett pályára az argentin válogatottban, ráadásul két Copa América-mérkőzésen kezdő volt.