Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Totti: “az igazi bajnokok is hibázhatnak”

Ahogyan arról beszámoltunk, az olasz válogatott 1-1-es döntetlent játszott a legutóbbi világbajnoki selejtezőjén Svájc ellen…

(Photo by Alessandro Sabattini/Getty Images)

Az olasz válogatott és az AS Roma egykori klasszisa, Francesco Totti szombati nyilatkozatában az olasz válogatott büntetőjét az utolsó percben elrontó Jorginho védelmére kelt:

“Hatalmas nyomást érzel ilyenkor a vállaidon, különösen egy fontos mérkőzés utolsó percében, szóval egyáltalán nem könnyű tizenegyest rúgni. Gyakran szokták mondani, hogy a legtöbb gólomat büntetőből szereztem, de azt akkor is gólra kell váltani, nem jön automatikusan, sosem könnyű feladat. Akár belövöd, akár kihagyod, minden a mentalitáson múlik. Természetes, hogy ha például egymás után háromszor hibázol, kétségeid támadnak, még akkor is ha bajnok vagy. Jorginho ettől még igazi bajnok, és rengeteg örömet okoz nekünk a játékával.”

Az olaszok döntetlenjével a hétfői utolsó fordulóra marad a döntés, amikor az Azzurri az észak-írekhez látogat, Svájc pedig a bolgárokat fogadja. Pontegyenlőség esetén a gólkülönbség dönt, ebben jelenleg 2 találattal állnak jobban Manciniék.

C-csoport állása