Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Brazília: hatalmas érvágás érte a válogatottat az Argentína ellen rangadó előtt!

A katari világbajnokságra már biztosan kijutó Brazília legnagyobb sztárja, Neymar kihagyni kényszerül az Argentína elleni örök-rangadót.

(Photo by Alexandre Schneider/Getty Images)

A brazil szövetség tájékoztatása szerint Neymar válogatott hétvégi edzésén combsérülést szenvedett, és el sem utazott a selecao-val Argentínába. A PSG klasszisa a brazil válogatott és a francia klub megegyezése értelmében az orvosi kezelést Párizsban kezdte el, ahol érkezését szerdára várják.

“Neymar sérülését illetően elég magas volt a bizonytalansági faktor, így az Argentína elleni találkozó közelségét figyelembe véve, mindannyiunk számára a leglogikusabb döntés született. Neymar nem utazik el San Juanba, a mérkőzés helyszínére, szerdán visszatér Franciaországba” – olvasható még a brazil szövetség kommünikéjében.

Érdesség, hogy a magyar idő szerint szerda hajnalban (00:30 kezdéssel) rendezendő szuper-rangadót illetően ami az egyik oldalon hatalmas érvágás, az örök rivális argentinoknál óriási örömöt okozott természetesen, különösen annak fényében, hogy Lionel Messi harcra kész Brazília ellen!

“Messi játszani fog!” – jelentette ki egyértelműen a találkozót megelőzően Lionel Scaloni argentin kapitány.