Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FC Barcelona: a Liverpool sztárja érkezhet a támadósorba

A legfrissebb sajtóhírek szerint az FC Barcelona szeretne tárgyalásokat kezdeményezni a Liverpoollal. Állítólag a katalán együttesnél a nemrég kinevezett Xavi Hernández az egyiptomi Mohamed Salah-t szeretné megtenni a fő gólfelelősnek.

(Photo by Laurence Griffiths/PA Images via Getty Images)

Értesüléseink szerint az FC Barcelona illetékesei mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy megszerezzék Mo Salah-t. A 29 esztendős szélső szerződése még 2023. nyaráig érvényes a Liverpoollal. Azonban a Camp Nou-ban meg vannak arról győződve, hogy képesek meggyőzni a „Vörösöket” egy jutányos transzferdíj kialkudásáról a mostani szezon végeztével.

A korábbi hírek még arról szóltak, hogy a Manchester Citynél elégedetlenkedő Raheem Sterlinget szereznék meg a katalánok. Ám valóban elképzelhető, hogy szívesebben építenék be a csapatba a könnyebben kezelhető Salah-t. Az afrikai támadó alapértéke 100 milli euró körül mozog a becslések szerint, és ebből szeretne faragni az FC Barcelona.

Salah az idei klubszezonban tizenöt tétmeccsen tizenöt gólnál és hat gólpassznál jár. Cikkünk főszereplője 2017. óta tagja a Liverpoolnak, amelynél többek között frontemberként járult hozzá a 2019-es Bajnokok Ligája-győzelemhez és a 2020-as bajnoki címhez.