Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FC Barcelona: de Jong tiltakozik az eladása ellen

A hétfői-keddi aggodalmaskodó cikkek ellenére egyáltalán nem szeretne távozni az FC Barcelona együttesétől Frenkie de Jong. Állítólag a katalán klub a holland középpályás eladásából szeretne más játékosokra elegendő pénzt begyűjteni.

(Photo by Eric Alonso/Getty Images)

Az „El Chiringuito” adásában, hétfőn hangzott el, hogy a Barcelona valóban eladná Frenkie de Jongot. A holland játékos állítólag hiába szimpatikus az új vezetőedző, Xavi Hernández számára is, mégis eladósorba kerülhet. Ráadásul ez nem lehet véletlen, lévén de Jong becsült értéke az egyik legmagasabb a Barca keretében.

A még mindig csak 24 éves középpályás 2019-ben érkezett a Camp Nou-ba, és a jelenlegi szerződése még sokáig, egészen pontosan a 2015/26-os idény végéig érvényes. A pletyka szerint a Barcelona legalább 80-100 millió eurót szeretne látni az eladásából, és ebből a majdani összegből fedeznék Xavi kívánságlistájának teljesítését.

A legújabb infók szerint a holland válogatottól hazatérőben lévő de Jong nagyon rosszul fogadta a híreket. Állítólag esze ágában sincs távozni, mert nagyon jól érzi magát a csapatban, a városban.