Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ismét egy korábbi Barca játékost csábítana vissza Xavi! – sajtóhír

A spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Barcelona együttese a legfrissebb sajtóhírek szerint hamarosan megpróbálja visszacsábítani Thiago Alcantarat.

Mint arról beszámoltunk, a nemrég a Barcelona vezetőedzőjének kinevezett Xavi a tegnapi nap folyamán már be is jelentette első igazolását Dani Alves személyében. A Diario AS beszámolója szerint viszont nem ő az egyetlen korábbi Barca játékos, akit Xavi szeretne visszacsábítani a katalán gárdához. A hírek alapján a menedzser legfrissebb kiszemeltje nem más, mint Thiago Alcantara, aki 2013 nyarán hagyta el a Barcelonát, majd a Bayern Münchennél vált kulcsjátékossá. A 30 esztendős játékos jelenleg a Liverpool futballistája, ám ott nem tudott magának stabil kezdő pozíciót kiharcolni, így nem lenne meglepő, ha egy idő után tovább szeretne állni Angliából. Az mindenesetre biztos, hogy a komoly anyagi gondokkal küzdő Barcelona számára messze nem lesz olyan egyszerű megszerezni Thiagót, mint ahogy az Dani Alves esetében történt, aki “szinte ingyen” fog játszani a csapatnál.

Thiago 2020 szeptemberében igazolt a Liverpoolhoz, amelynek színeiben eddig 37 mérkőzésen lépett pályára. Ezeken a találkozókon 1-1 gólt és gólpasszt jegyzett. Szerződése 2024 nyaráig köti a “Vörösökhöz”. Piaci értékét 25 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.