Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Milan alapemberének hosszabbításáról tárgyalnak – sajtóhír

Megbízható olasz sajtóértesülések szerint komolyra fordultak a tárgyalások az AC Milan lejáró szerződésű csapatkapitánya kontraktusának meghosszabbítása érdekében…

 

Fabrizio Romano átigazolási szakértő a csütörtöki napon megerősítette, hogy Mino Raiola játékosügynök Milánóba érkezett, hogy tárgyaljon az AC Milan vezetőségével Alessio Romagnoli jövő nyáron lejáró szerződése megújítása ügyében.

A 26 esztendős Roma-nevelésű védő 2015 óta áll a Milan alkalmazásában, összességében már több mint 200 tétmérkőzésen lépett pályára a csapat színeiben. Ugyanakkor az elmúlt szezonban rendszerint sérülések hátráltatták a csapatkapitányi karszalagot is viselő labdarúgót, csupán 22 Serie A-s mérkőzésen foglalkoztatták, míg az új idényben eddig nyolc bajnokin vették számításba.

Romagnoli iránt korábban többek közt a Barcelona és a Manchester United is érdeklődött, akik bizonyára jövő nyáron is szívesen akcióba lépnének érte, amennyiben mégsem tudna megállapodni jelenlegi kenyéradójával a hosszabbítás feltételeiről.