Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Brazil támadóval erősítene a Barcelona! – sajtóhír

A spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Barcelona együttese a legfrissebb sajtóértesülések szerint a Basel támadójával, Arthur Cabrallal erősítené meg a keretét.

(Photo by RvS.Media/Basile Barbey/Getty Images)

Minden követ megmozgat a Barcelona együttese, hogy a télen valamilyen formában pótolni tudják a hosszabb időre kidőlő Sergio Agüerót. Az argentin klasszis helyére jelenleg a Mundo Deportivo értesülései szerint Arthur Cabralt, a Basel támadóját szemelte ki a katalán gárda. A 23 esztendős csatár két évvel ezelőtt került  a svájci együtteshez, először kölcsönbe, majd egy szezon elteltével pedig végleg. A brazil futballista idén is kiváló formában van, ebben az idényben ugyanis 24 mérkőzésen 23 gól és 8 gólpassz a mérlege. A Barca számára azért is vonzó lehet a brazil támadó leigazolása, mivel viszonylag olcsón, 8 millió euró körüli összegért megszerezhetnék a beszámolók alapján.

Cabral a Palmeiras együttesétől igazolt tavaly nyáron a Basel csapatához 6 millió euró ellenében. A svájci csapat színeiben összességében 99 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 61 találatot és 17 előkészítést jegyzett. Szerződése 2023 nyaráig köti aktuális kenyéradójához. Piaci értékét 15 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.