Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: a Lazio kapusát igazolná le a Newcastle United! – sajtóhír

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Newcastle együttese a legfrissebb sajtóértesülések szerint a Lazio kapusával, Thomas Strakoshával erősítené meg a keretét.

A Corriere dello Sport legfrissebb beszámolója alapján a Newcastle United a jövő nyáron könnyű szerrel megszerezheti Thomas Strakoshát, megkezdve ezzel az építkezést a csapat nagy céljai felé, amit a tulajdonosváltás idézett elő. A Lazio jelenlegi kapusa ugyanis a sajtóhírek szerint közölte a vezetőséggel, hogy nem hajlandó meghosszabbítani jövő nyáron lejáró szerződését. A “Szarkák” így a nyár folyamán ingyen leigazolhatják majd az albán kapust, akinél minden bizonnyal az tette be a kaput, hogy Maurizio Sarri a bajnokságban Pepe Reinát választotta az első számú hálóőrnek. Strakosha ugyanis ebben az idényben mindössze a 4 Európa-liga mérkőzésen védhette a Lazio kapuját, míg előtte hosszú évekig kirobbanthatatlan volt a gólvonalról.

Strakosha a klub színeiben 181 mérkőzésen lépett pályára, amelyekből 53-at kapott gól nélkül hozott le. Piaci értékét 7,5 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.