Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FC Barcelona: egy manchesteri barát szerint is visszavonul Agüero

Már korábban is értekeztünk arról, hogy szinte garantálható Sergio Agüero drámai alkonyt megérő karrierjének befejezése. Az FC Barcelona csapatához igazolt argentin csillagról most Samir Nasri árult el intim részletet.

(Photo by Alex Livesey/Getty Images)

A korábbi francia válogatott Nasri a Manchester Citynél öt szezonon keresztül volt a csapattársa Sergio Agüeronak. A két játékos az előbbi nehéz természete ellenére is barátságot kötött egymással. Nasri már visszavonult az aktív játéktól, ám „Kun” az angoloktól távozva még nagy tervekkel érkezett a Barcelonaba. Azonban kezdeti sérülése gyorsan visszavetette a formáját, a pályára visszatérve pedig már nem sok játékperc adatott meg számára.

Agüero ugyanis a közelmúltban ismét partvonalra kényszerült, lévén az egyik spanyol bajnokin szívritmuszavar jelentkezett nála. Ezzel kapcsolatban már eddig is erős volt a gyanú, hogy ez a dél-amerikai csillag közelgő visszavonulását jelentheti. Mindezt tegnap igazolta a fentebb említett Nasri, aki a Canal+ egyik műsorában volt vendég:

„Kun most küldött nekem egy üzenetet, így sajnos megerősíthetem. Ezért most nagyon szomorú vagyok. Miután egy olyan játékos, akit mindenki ismert, aki egy jelenség volt, egy nagyon jó srác és nagyszerű ember… Nagyon sajnálom, mert ez nem választás a számára, hanem egy kényszerű visszavonulás. Tudom, hogy mekkora e sport iránt érzett szeretete, és nagyon szomorúvá tesz, amikor látom, hogy abba kell hagynia. Nagyon sok bátorságot és hosszú éveket kívánok neki, mert nagyon nagyra értékelem őt.”

– nyilatkozta a kissé kotnyeles francia.