Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megoperálták a Napoli kiválóságát

Az Inter 3-2-re legyőzte a Napoli csapatát az olasz bajnokság (Serie A) múlt vasárnapi nagy rangadóján, a déliek pedig még egy érzékeny veszteséget is elszenvedtek a mérkőzésen…

(Photo by Nicolò Campo/LightRocket via Getty Images)

A Napoli csapata a veretlenség elvesztése mellett egyik húzóemberét, Victor Osimhent szintén elvesztette, aki egy ütközés során arccsont-törést szenvedett.

A nigériai támadót a keddi napon sikeresen megoperálták, és a klub eddigi tájékoztatása szerint legalább egy hónap kényszerszünetre számíthat. A Napoli csapatánál abban reménykednek, hogy játékosuk a december 19-i, AC Milan elleni rangadón már újra bevethető lesz.

Osimhen elvesztése érzékeny veszteség az éllovas számára, hiszen a Partenopei színeiben a második szezonját töltő csatár öt gólt szerzett már a bajnokságban. A 22 éves csatár az elmúlt idényben ugyancsak többször bajlódott súlyos sérülésekkel, de így is eljutott tíz találatig. A nápolyi szurkolók bízhatnak a mielőbbi felépülésében, és hogy visszatérése után gyorsan megtalálja ismét a góllövő formáját.