Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester United: Cristiano Ronaldo és az Adidas mezmizériája

A Footyheadlines blog oknyomozása szerint Cristiano Ronaldo több körülmény miatt is elégedetlennek tűnik egyelőre a Manchester Unitednél. Többek között a felszereléssel sem elégedett a harminchat esztendős portugál.

Cristiano Ronaldonak sajátos igényei vannak az öltözködés terén mind az esztétika, mind a komfortosság terén. Ugyan egyre kevésbé divatos hosszúujjal ellátott mezeket gyártan, s főként hordani, az ötszörös aranylabdás ragaszkodik ehhez a viselethez.

Ronaldot személyes szponzora, a Nike mindig is hosszúujjas mezzel látta el a portugál válogatottnál. Ám a támadó már tizenkét éve folyamatosan olyan kluboknál játszik, melyet az Adidas öltöztet. Egyelőre a német cég nem enged „CR7” nyomásának, és csak a hazai mezből küld hosszított verziót a Manchester Unitednek. Mindeközben az idegenbeli, sőt mér a harmadik számú garnitúrához sem biztosít az Old Trafford kedvencének hosszúujjast. Egyébként Raphael Varane is hasonlóan fázós, így a páros kénytelen az adott mezhez illő aláöltözetet húzni, ahogy erre a hétközi, Villareal elleni bajnokin is példa volt.