Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: hetekre kidőlt a csapat kulcsembere

Az olasz bajnokságban szereplő Juventus csapata hivatalos oldalán keresztül jelentette be, hogy több hétre elvesztették kulcsemberüket, Federico Chiesát. 

 (Photo by Jonathan Moscrop/Getty Images)

A Juventus megerősítette, hogy két játékosa is megsérült a szombat esti, vereséggel végződő Atalanta elleni bajnoki mérkőzésen. 

A nagyobb érvágás Federico Chiesa lehet, akinél a combbicepsz enyhe fokú szakadását diagnosztizálták a bal combjában. Az olasz támadót a félidőben kellett lecserélni, de még a szünet előtt jelezte, hogy nem tudja folytatni a játékot. Felépülésére minimum egy hónapot jósolnak az orvosok, de az biztos, hogy csak a karácsonyi szünet után fog visszatérni a pályára.

Weston McKennie-t a mérkőzés 64. percben kellett lecserélni, az ő esetében azt mutattak ki a vizsgálatok, hogy nem történt komoly sérülés a térdszalagjaiban, de azért figyelni fogják az állapotát.

Mindkét játékos, de leginkább Chiesa hiánya nagy érvágás lesz Massimiliano Allegri vezetőedző számára, mivel a Juventus már eddig is komoly gödörben volt a jelenlegi szezonban. Mindemellett a klub székházában is gondok adódtak, mivel könyvelési csalással vádolják a Juventust.